Praktisk Information

  • Vi bruger den mailadresse som I tilmelder under, til al kommunikation. Det er også her vi sender meddelelser om aflysninger. Vi gør alt for at undgå aflysning af undervisning, men da kommunens skoler har den primære brugsret til træningsfaciliteterne, er det desværre til tider uundgåeligt. Der er indregnet aflysninger i beregning af kontingentet.

  • Husk at du selv skal tegne ulykkesforsikring for dig og dit barn

  • Vi beder også forældre om aktivt at give en hånd med, når redskaber før/efter timen skal stilles frem/tilbage. Det er til virkelig stor hjælp. På forhånd mange tak.

  • Udmeldelse: Da flere børn/voksne ofte står på venteliste er det ønskeligt, at man giver besked om udmeldelse, såfremt man ikke længere ønsker at gøre brug af sin plads på holdet. Dette gøres til kontaktpersonen på holdet. Dette vil glæde den næste på listen.

  • Fredensborg Gymnastikforening efterlever kravet om at indhente børneattester på personer på 15 år og derover, som har vedvarende instruktion, træning eller anden direkte kontakt med børn, der er 14 år eller yngre. Hvis der er anmærkninger på børneattesten vil samarbejdet straks ophøre.

  • Tilmelding til hold samt betaling sker on-line via hjemmesiden. Tilmelding kan fortrydes efter de første to gange deltageslse på holdet og tilmeldingsgebyret returneres. Efter de første to gange deltagelse er tilmelding bindende og tilmeldingsgebyr refunderes ikke længere.

  • Vi vil gerne vise medlemmer, forældre og andre interesserede de film og fotos, som bliver optaget i vores forening.

Accept
Alle registrerede medlemmer, ansatte og bestyrelse accepterer, at foreningen benytter film og foto, hvor medlemmer kan optræde. Hvis et medlem ønsker at frasige sig denne automatiske accept, skal man kontakte foreningen via mail.

Foto
Vi benytter fotos på egen hjemmeside, i pressemeddelelser og i publikationsmaterialer fra egne træninger, stævner, og opvisninger.

Har du spørgsmål eller indsigelser mod et bestemt foto bedes du straks kontakte en i bestyrelsen.

God fornøjelse med den flotte gymnastik!