Juniorspring

Antal tilmeldte: 8/25 Årgang: 2002-2012 Pris: 1.000,00 DKK
12/04/2023 - 21/06/2023 Fredensborg skole Vilhelmsro hallen Mandag 18:30-20:30Onsdag 18:30-20:30 Instruktør: Joos Bove Maria Krogh Kasper Jensen
Beskrivelse

Holdet er for dem, der gerne vil blive ved med at springe og gerne vil udvikle sig yderligere.

Vi er et hyggehold med mange forskellige niveauer, hvor der plads til at der trænes på flere niveauer, under en træning.

Vi tager til opvisninger, men laver ikke en klassisk gymnastikopvisning, men et show. Vi bruger elementer fra flere forskellige sportsgrene, til at fange publikumsopmærksomhed.

Vi vil rigtig gerne udvikle os sammen med dig, dog forventes det at du selv gør en indsats. Hvis man er træt af Team Gym, men stadig gerne vil springe, så er det holdet for dig.

Vi forventer at man tager sin træning og holdet seriøst. Herunder forventer vi også at man kan sine basisøvelser; kolbøtte, vejrmølle, araberspring, overslag og salto (trampet, ikke havetrampolin). 

Så man er klar til at gå videre til de næste spring i serien.

Vi er et hold og vi hjælper hinanden og støtter hinanden, der skal være plads til vi er forskellige, bare man følger de regler, som instruktørerne kommer med.

Det vil til tider være fysisk hårdt og man kan blive presset til at udfordre sig selv. Men aldrig noget vi vurdere er udover dine evner.

Vi ser frem til at møde dig,

 

Mvh.

Kasper, Maria og Joos

juniorsprings instruktørteam

.

Husk vi følger skolernes feriekalender og ingen mad, søskende eller forældre i salen

Pris: 1.000,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Joos Bove

Maria Krogh

Kasper Jensen